KRISTIANSAND: Seniorlaget leverte nok en gang en målfest på Macron Arena da Lyngdal ble slått 4-2 på lørdag. To nye mål fra Andreas Sløgedal og Simen Schille Olsens første på seniornivå var noe av beholdningen for de fremmøtte i solskinnet på Hellemyr.

Vigør styrte det meste i 1. omgang og tok en fortjent ledelse da toppscorer Sløgedal fant veien til nettmaskene, men Lyngdal klarte likevel å gå til pause med 1-1 etter et flott skudd fra Trym Thorbjørnsen.

Tre mål på sju minutter

Litt ut i 2. omgang ble kampen avgjort med tre raske mål. Andreas Sløgedal satte sitt andre for dagen etter flott forarbeid av Ardin Qorraj, mens Lasse Byklum fortsatte der han slapp mot Søgne og satte straffesparket sikkert i mål. Andreas er nå oppe i sju mål så langt i sesongen og ligger kun ett mål bak Søgnes Magne Karlsen i kampen om å bli avdelingens toppscorer.

Vigørs siste mål ble scoret av Simen Schille Olsen, som dermed kunne notere sitt første mål på seniornivå. I tillegg hadde Simen målgivende til 1-0-scoringen og skaffet oss straffesparket som langt på vei punkterte kampen. Det må sies å være godkjent i sin første kamp fra start.

To debuter

To nye gutter fra junioravdelingen fikk sin debut i dag da Alvar (2005-modell) og Vukasin (2002-modell) kom inn i 2. omgang. Med fravær fra mange av våre etablerte spillere er det godt å se at det gror godt blant ungdommene våre. Åtte av spillerne i lørdagens tropp holder junioralder.

Med seieren klatrer Vigør til andreplass på tabellen i 4. divisjon avdeling 1, seks poeng bak Søgne med én kamp mindre spilt. Kommende kamp er borte mot Kvinesdal lørdag.

– Vigør vant fortjent og Keeper Aron Lindstrand holdt Lyngdal med i kampen, melder Lyngdal-trener Jan Ove Pedersen til Lokalsporten.