GRIMSTAD: Det ble en våt fornøyelse på RSA BIL Arena mandag kveld da Jerv 2 og Randesund barket sammen i regnværet. 0-1 kom allerede etter sju minutter, da Henrik Byklum forlenget en ball på bakerste. Der kom Kristian Brattland og bredsidet ballen forbi en meget god Andreas Olsvold i Jerv-målet.

Etter 11 minutter fikk Jerv straffe, og dette ble ekspedert sikkert i mål av Noah Beisland Chalchoul. Men Randesund var ikke ferdig scoret før pause, og det var ingenting å si på at 1-2 kom etter 26 minutter ved Felix Kersten, etter nok en assist av Henrik Byklum.

Randesund fortsatte å presse på i medvinden, men nevnte Olsvold tok det som kom, og 1-2 ble dermed pauseresultatet. Også etter hvilen rullet Randesund opp den ene sjansen etter den andre, men ballen ville ikke i mål. Så etter 55 minutter, mot spillets gang, scoret Jervs Noah Beisland Chalchoul sitt andre for dagen. I det 65 minutt fikk Jørgen Myhre sitt andre gule kort, og Randesund var redusert til ti mann de siste 25 minuttene.

Jerv etablerte et press, men klarte aldri å lage de store sjansene. I stedet rullet gjestene opp et strålende angrep etter 80 minutter. Johannes Byklum Eskedahl raidet opp langs venstresiden, fant Mathias Råkil, som igjen fant Felix Kersten som banket ballen i mål og 2-3 til Randesund.

Randesund sto godt imot det Jerv kom med og vant en fortjent seier. Som trener er jeg utrolig stolt og glad på alle guttas vegne, de viser en enorm moral i denne kampen. Vi er nå klare for playoff til 3 divisjon med to kamper igjen å spille.