KRISTIANSAND: Hjemmelaget tok styringen på kampen fra start og spilte med mye energi. Miguel de Freitas’ elever skapte flere halvsjanser før de rullet opp et fint angrep på høyresiden som ble avsluttet med scoring fra June.

Få minutter etter 1-0 tegnet June seg nok en gang på scoringslisten etter hardt press på Tønsbergs midtstopper. Dermed kunne vertene gå til pause med 2-0-ledelse.

Etter hvilen var hjemmelagets spillere litt for komfortable med kampsituasjonen og energien var ikke på samme nivå som i 1. omgang. Det førte til at Tønsberg jobbet seg inn i kampen og fikk en fortjent redusering.

Men på tampen fullførte June sitt hat-trick etter innlegg fra vår venstre side og dermed sto det 3–1, som også ble sluttresultatet. Gimletroll stilte med nesten full tropp og var veldig gode i 1. omgang, da laget styrte kampen på en kontrollert og fin måte. Med unntak av en periode i 2. omgang hadde vertene full kontroll og slapp ikke Tønsberg til noen særlige sjanser.

Etter fem kamper ligger Gimletroll på sjetteplass i 2. divisjon avdeling 2 med sju poeng.