abonnement@fvn.no     03811

Alltid oppdatert!

35 000 abonnerer allerede, ikke gå glipp av noe du heller.

Komplett

Helg

Digital

År

Dag

Alt innhold på alle digitale flater

eAvisen

Fordelsprogrammet

Familieabonnement for 5

Papiravisen fredag og lørdag

Helgemagasinet God Helg

Papiravisen mandag til torsdag

8.60,-/dag
Ingen bindingstid
7.60,-/dag
Ingen bindingstid
6.60,-/dag
Ingen bindingstid
7.30,-/dag
12 mnd bindingstid
25,-
24 timer tilgang

De vanligste spørsmålene

Hva betyr bindingstid?

Hvis du har bestilt årsabonnement med månedlig betaling og binding i et år, da kan du ikke si opp abonnementet det første året, bindingsåret. Om du likevel stopper abonnementet vil du motta faktura på bruddgebyr som er kr 100 pr måned den tiden du har hatt abonnementet. Har vi gitt ut en gave ved bestilling vil også verdien av gaven belastes deg.

Hvor lang tid tar det før jeg får tilgang til låste artikler på fvn.no når jeg har bestilt abonnement?

Om du bestiller og betaler via fvn.no, blir abonnementet aktivt umiddelbart. Dersom systemet ikke gjenkjenner adressen din vil du imidlertid ikke få tilgang til ”Mitt abonnement” før en manuell behandling er gjort. Om du bestiller på andre måter vil du motta en sms når du kan registrere deg på fvn.no. Om du ikke skulle motta en slik sms kan du registrere deg den dagen du mottar første papiravis.

Vi er 6 eller flere personer i familien over 13 år og ønsker tilgang til alle

Standard løsning er fire ekstra brukere pr. familieabonnement, men Kundesenteret kan legge til flere brukere, kontakt Kundesenteret på e-post  abonnement@fvn.no eller tlf 03811, tast 2. Man kan legge til familieadministrator. En familieadminstrator kan gjøre endringer inne på Mitt abonnement

Se alle Spørsmål & Svar


eAvis er inkludert i alle abonnement!Papiravisen i digitalt format

Med Fædrelandsvennen eAvis kan du lese papiravisen side for side – på PC/Mac, nettbrett eller mobil. Uansett om du er hjemme, på vei til og fra jobb, eller om du er på ferie, så har du alltid avisen tilgjengelig digitalt.

Google-Play App-Store

Digital tilgang til alle papirutgavene gjennom hele uken

Alle Fædrelandsvennens papirutgaver gjøres tilgjengelig i eAvisen – inkludert God helg på lørdager. Du kan lese dagens avis eller bla deg tilbake til tidligere utgaver. I mobil- og lesebrettversjonene kan du lagre tidligere utgaver, og i web-versjonen kan du laste ned avisen som PDF.

Avisen alltid levert senest klokken 06

Dagens avis gjøres tilgjengelig i eAvisen innen klokken 06 hver dag – uavhengig av vær og vind. Dermed er du sikret en god nyhetsmorgen, og kan oppdatere deg på de viktige nyhetene fra Fædrelandsvennen hver eneste dag.

Les avisen i rent tekstformat

På nettbrett og mobil kan du i tillegg til å lese avisen side for side lese alle artiklene i rent tekstformat som tilpasser seg den skjermstørrelsen du har på din mobile enhet. Dermed kan du enklere få med deg det viktige innholdet fra papiravisen når du er på farten – også når du kun har mobilen for hånden, og ønsker å lese avisen.

En rikere avis

Om du laster eAvisen ned som en app på mobiltelefonen eller lesebrettet ditt får du i tillegg til selve avisen en videoseksjon hvor du kan se de nyeste videoene som er lagt ut på fvn.no, og en siste nytt-meny som gir deg de aller ferskeste sakene fra fvn.no.

PC/Mac, nettbrett eller mobil – ditt valg

eAvisen er tilgjengelig på flere ulike plattformer. Du kan lese eAvisen på web i din nettleser (krever at Flash player er installert), eller laste ned eAvisen som app til ditt nettbrett eller mobiltelefon. Slik kan du sikre at du alltid har tilgang til avisen når du ønsker å lese den.