Evakuerte akutt syk fra Superspeed med helikopter

En person med akutt sykdom er akkurat evakuert fra Superspeed med helikopter. Evakueringen skjedde mellom Danmark og Norge, nærmere Hirtshals enn Kristiansand.

  • FOTO: Thomas Olsen

  • FOTO: Thomas Olsen

  • FOTO: Thomas Olsen

  • FOTO: Thomas Olsen

  • FOTO: Thomas Olsen

Tips Ring: 03811 SMS / MMS: 03811
o

KRISTIANSAND: - Nå fikk jeg akkurat telefon med beskjed om at personen er evakuert og på vei til sykehuset i Aalborg med helikopter. Superspeed snudde etter cirka en time for å komme helikopteret i møte, forteller Odd Grønberg, linjedirektør i Color Line.

Se flere bilder øverst i saken!

Evakueringen pågikk i rom sjø  med helikopter. Superspeed har helikopterdekk, og linjedirektøren forteller at de jevnlig gjennomfører øvelser på slike situasjoner. Grønberg har ikke fått informasjon om hvordan det går med personen som ble syk.

FOTO: Thomas Olsen

Har du bilder av helikopteret på Superspeed? Tips oss på tips@fvn.no / 03811

- Det eneste jeg vet er at Superspeed snudde etter å ha vært underveis i en time. Jeg fikk melding om dete 13.38. Sykdommen ble ansett som så alvorlig at det ikke var tilrådelig å fortsette mot Kristiansand. Vi var nærmere Hirtshals enn Kristiansand. Derfor snudde ferja og kjørte mot helikopteret for å spare tid,  forklarer Grønberg.

Nå er evakueringen fullført og Superspeed kjører igjen mot Kristiansand.

- Vi får en forsinkelse på halvannen time. Det vil si at Superspeed er i Kristiansand nærmere klokken 17.00. Vi håper å vinne tid på lastinga, og håper å kjøre 17.45 mot Hirtshals igjen, sier Grønberg.

 

Mest lest

Nettkamera