Kristiansand

CB frykter for kilden

Christianssands Bryggeri advarer mot jernbanetiltak til skade for kilden som slukker sørlendingers tørst.

Gjerningsmann trakasserte offer på Facebook

En 35-åring er dømt til nesten seks års fengsel etter at han knivstakk en kamerat i hans 30-års lag. Gjerningsmannens trakassering av offeret i etterkant gjør at lagmannsretten hevet oppreisningserstatningen.

Mye knask og lite knep

Mens andre gikk fra dør til dør og tigde godteri, var det duket for byens største og snilleste halloweenfest i Gimlehallen.

- Ikke et trivelig sted lenger

Naboene er svært kritiske til at Kruse Smith skal få bygge en ekstra etasje på sitt kontorbygg i Kjøita Park.

o Mørk bil stakk fra kollisjon med lyktestolpe ved nattklubb

Politiet etterlyser bilen og ber om tips.

Nærmest utsolgt etter én time

Det hersket nærmest kaotiske tilstander under åpningen av salgsutstillingen "Kjell Nupen – 40 års kunstnerskap" i Galleri Bi-Z.

o Telenor: - Feilen skal nå være løst

- Feilen skal nå være løst, skriver Telenor. Årsaken skal være en oppgradering i nettet - en feil som ikke skal kunne skje.

- Hei, jeg har rømt fra fengselet

En 19 år gammel mann fra Kristiansand ringte torsdag Fædrelandsvennen for å fortelle at han hadde rømt fra Åna fengsel i Rogaland. Han er en av to fanger som har rømt fra fengselet i år.

Oppgitt over elbil-eiere som slipper å betale

Elbilene i Kristiansand skaper stadig større problemer for parkeringsselskapet. Selskapet risikerer nå både underskudd og nedbemanning.

Tre NM-gull til sørlendinger

Det ble tre topplaseringer for lærlinger fra Sørlandet under årets Yrkes-NM i Trondheim.

o «Røykutvikling» var bålbrenning

Brannvesenet i Kristiansand rykket torsdag ut til Bråvann etter melding om røykutvikling fra en bolig, men det viste seg at røyken kom fra et bål.

Kirsten (83) og Bernhard (85) vet godt hva dans kan føre med seg

Kirsten (83) og Bernhard Langeland (85) vet godt hva dans kan føre med seg.

Privat selskap vil kjøpe Maarten

Det private selskapet Skjærgårdsopplevelser ønsker å kjøpe båten Maarten av Kristiansand kommune. Maartens styreleder frykter monopol.

Tratec overhaler NOV-utstyr

Tratec Offshore Solutions fiffer opp en kinesisk-eid borerigg med NOV-utstyr. "Du trenger ikke gå til merkeverksted for å få service på bilen", fastslår Tratec.

Sjekk hvem som går på jobb syke

Blant alle yrkesaktive oppgir litt over halvparten at de i løpet av siste år har gått på jobb selv om de var så dårlige at de heller burde ha holdt seg hjemme.

Førstemann var her klokka 4 i natt...

Flere hundre stilte seg i kø i håp om å kapre et gavekort på 1000 kroner da varehuset Rusta åpnet torsdag morgen.

UiA kan få flere millioner ekstra

Når KrF nå skal forhandle med regjeringen om et nytt statsbudsjett, vil de presse regjeringen til å øke bevilgningen til UiA. De mener universitetet har blitt nedprioritert over flere år.

Politikjærester avverget innbrudd

To politibetjenter på fri syntes mannen viste en mistenkelig oppførsel ved Rona senter.

– Å være hjemme fra arbeid når man er voksen fordi man har influensa, feber, vondt i hodet eller har en lungebetennelse eller bihulebetennelse, er betenkelig.

Det er Steinar J. Olsens personlige mening når han tar et oppgjør med sykefraværet i egen bedrift. Se videoen han har laget.

Sjekk hva du får i skattelette neste år

Kristiansand går nå så bra at innbyggerne får 50 kroner i skattelette neste år. Ap ville heller ha brukt pengene på skole og eldre.

Kinoen blir solgt

Bystyret i Kristiansand vedtok onsdag å selge halvparten av aksjene i kinoen i Kristiansand.

En ny Nissan i Golf-klassen

Romslig, stillegående, lavt forbruk med lave utslipp og utrolig lettkjørt. Dermed er en god del sagt om den nye Nissan Pulsar.

o Kommunale båtplasser blir dyrere

Brukere av kommunale pleie- og omsorgstjenester kan forvente å få omtrent samme egenbetaling som i dag, mens det i andre sektorer kan bli større endringer.

Kan bli vedtatt med to stemmers overvekt

Demokratene truer med å stemme mot salg av Kristiansand kino. Likevel ser det ut til å gå mot et knapt flertall for salg.