• VAL DE FIEMME, ITALIA 20120108.Petter Northug tok tredjeplassen i Tour de Ski for menn i Cavalese, Val di Fiemme i Italia søndag ettermiddag. Pressekoordinator Otto Ulseth (t.v.).Foto: Lise Åserud / Scanpix

    FOTO: Åserud, Lise

Ulseth ferdig som Northug-talsmann

Skal ikke lenger «passe på» skistjernen.

- Jeg er ikke lenger talsmann for Petter Northug, bekrefter Otto Ulseth overfor Dagbladet.

Ulseth har hatt jobben i to sesonger, og har tidligere skrevet bok om skikongen.

- Men jeg har aldri hatt noen personlig avtale med Petter. Norges Skiforbund har vært min oppdragsgiver. I prinsippet har jeg hatt samme rolle overfor alle løperne på elitelandslagene i langrenn for herrer, men det har naturligvis vært desidert mest henvendelser angående Petter, forklarer han.

Avtalen med Skiforbundet gikk ut etter denne sesongen, og ble ikke fornyet. Det gjelder også Rolf Nereng, som har hatt ansvaret for kommunikasjonen rundt kvinnelandslaget.

- At avtalene med Otto og Rolf ikke er fornyet, skyldes hovedsaklig en omorganisering av informasjonsstrukturen i hele Skiforbundet, sier langrennssjef Åge Skinstad.

Han forteller videre at forbundet vil ansette en ny informasjonssjef med ansvar for samtlige grener, og at denne ikke vil bli utpekt før etter Skitinget på Hamar 16.-17. juni.

- Det betyr at vi trolig først i september har svaret på hvordan medieopplegget blir for langrenn. Det må den nye informasjonssjefen få lov til å påvirke. Men det kan godt hende det blir slik som det har vært de siste årene, og det kan godt hende at både Nereng og Ulseth fortsetter, sier Skinstad til avisen.

Les også:

Siste sportsnyheter

Ranking

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...