• Oslo 20120405.Ishockey. Norges trener Roy Johansen under privatlandskampen i ishockey mellom Norge og Sverige på Jordal Amfi i Oslo torsdag kveld.Foto: Thomas Winje Øijord / Scanpix

    FOTO: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

Fortsatt uklart om Zuccarello blir med i VM

Kampinfo

Laster...

- Han føler armen er blitt mye bedre.

NHL-spilleren Mats Zuccarello Aasen er trolig tilbake i spill i begynnelsen av mai. Ifølge NRK er det fortsatt uklart om han rekker ishockey-VM.

– Han føler armen er blitt mye bedre. Han er nok klar til å spille ishockey i begynnelsen av mai, sier landslagssjef Roy Johansen til NRK.

Zuccarello pådro seg brudd i håndleddet i mars. Nordmannen er også avhengig av at New York Rangers og farmerlaget er ute av sluttspillet for å få delta i VM.

– Foreløpig er både Rangers og farmerlaget Connecticut Whale i sluttspillet. De to lagene må først bli ferdig med sine sluttspill, altså bli slått ut, før Zuccarello er klar for oss. Det er noen hindre før han er i VM, sier landslagssjefen.

Rangers spiller avgjørende kamp i 1. runde mot Ottawa Senators natt til fredag.

Norges første motstander i VM er Sverige 4. mai. Deretter venter Russland (6/5), Tsjekkia (7/5), Italia (9/5), Latvia (12/5), Tyskland (13/5) og Danmark (15/5).

(©NTB)

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...