• FOTO: Pål Christensen

Tommy Jakobsen ikke til VM

Kampinfo

Laster...

Tommy Jakobsens kneskade gjør ham uaktuell.

Tommy Jakobsen spiller ikke i ishockey-VM for Norge. Han må gjennom en kneoperasjon 11. mai, og dermed er han uaktuell for den norske VM-troppen.

– Det er bare slik det er. Jeg må tenke litt på beinet og resten av livet mitt også. Jeg har to småtasser hjemme jeg skal løpe etter, og noen ganger må man ta litt hensyn til seg selv også, sier Jakobsen til Hockeymagasinet.

Han er den spilleren som har flest kamper på ishockeylandslaget for Norge gjennom alle tider, og han var aktuell for årets VM i aller høyeste grad. Men etter konsultasjoner hos Lars Engebretsen i Olympiatoppen samt en MR-undersøkelse, ble det etter hvert klart at han måtte takke nei til VM i Sverige og Finland.

Kneskaden som nå definitivt har satt Jakobsen utenfor årets VM, pådro han seg i en av årets semifinalekamper mot Vålerenga i sluttspillet.

Heller ikke i fjor var den tidligere landslagskapteinen med i VM-sluttspillet, men han sier at den skaden han sliter med nå i alle fall ikke skal være årsaken til at han legger opp. (NTB)Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...