• Norway's Havard Tvedten reacts after their Men's European Handball Championship Group D match against Croatia, in Vrsac, Serbia, Friday, Jan. 20, 2012. (AP Photo/Darko Vojinovic)

    FOTO: Darko Vojinovic

- Et slag i trynet for oss

Kampinfo

Laster...

Håndballherrene tapte mot Russland.

Norge kjempet hele veien, men klarte ikke å ta igjen det russiske forspranget og tapte 29-33 i lørdagens landskamp i håndball.

Etter seirer over Slovakia og Portugal, kom det norske laget ned på jorden med firemålstap for Russland. Nederlaget kom etter at Norge hadde startet best og ledet med fire mål. Mange bytter må ta noe av skylden for at russerne fikk ta over kampen.

– Vi leder tidlig, men klarer ikke å forsvare det. Vi begynte å bytte en del, og da gikk det litt fort. Men det lærer vi av. Vi har fått en bra gjennomkjøring, sa landslagssjef Robert Hedin til TV 2.

Veteranene Håvard Tvedten og Kristian Kjelling var i målform og bidro sterkt til at Norge ledet 10-6 etter knappe 14 minutter. Andre halvdel av første omgang var av det mørkere slaget. Russland gikk til pause med 19-15-ledelse.

Annen omgang ble jevn og tøff. Norge haltet hele veien noen mål bak og tapte til slutt klart. Tvedten mente laget må heve seg litt før VM-kvalifiseringskampene mot Ungarn i sommer.

– Det var en slitekamp for oss. Vi kjempet hele veien, men det ble for mange tekniske feil. Et lite slag i trynet for oss, men dette er nivået vi møter i juni, så sånn skal det være, sa han.

Kampfakta:

Norge – Russland 29-33 (15-19)

2500 tilskuere

Mål Norge: Kristian Kjelling 9, Håvard Tvedten 9, Børge Lund 3, Bjarte Myrhol 3, Lars Erik Bjørnsen 2, Kent Robin Tønnesen 2, Espen Lie Hansen.

Toppscorer Russland: Timur Dibirov 7.

Utvisninger: Norge 2 x 2 min., Russland 2 x 2 min.

(©NTB)

Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...