• VRSAC, SERBIA 20120121.Håndball EM i Serbia 2012:Landslagsjef Robert Hedin dagen derpå etter at Norge ble slått ut av håndball EM etter at de tapte mot Kroatia i Vrsac i Serbia fredag.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

    FOTO: SCANPIX

Ungguttene sikret Norge seksmålsseier

Kampinfo

Laster...

Hedin lot de yngste slippe.

Landslagssjef Robert Hedin lot en del av de yngste spillerne slippe til i firenasjonersturneringen i håndball mot Portugal fredag, og det ga klar 35-29 seier.

Sven Erik Medhus stengte målet i perioder og gjorde det ekstra vanskelige for portugiserne, som hang godt med i første omgang. Det sto 13-13 til pause.

Norge har vunnet begge kampene sine i turneringen så langt, og lørdag blir det ren finale mot det sterke russiske laget.

Ungguttene benyttet sjansen da Hedin ga den til dem, og Gøran Sørheim kunne tidlig i kampen score sine første mål på seniorlandslaget. Lagkamerat Sebastian Barthold debuterte på seniorlandslaget for første gang på norsk jord, og han kom veldig bra fra debuten.

Norge åpnet best, men en del unøyaktigheter i spillet gjorde at portugiserne kom inn i kampen midtveis i første omgang. Derfor sto det 13-13 til pause, selv om Medhus i målet spilte veldig sterkt i perioder.

Kjelling fikk midtbackplassen etter pause, og det norske laget dro sakte, men sikkert fra portugiserne. Magnus Dahl fikk også muligheten til å slippe til i det norske målet, og han stengte «døra» og fulgte opp det flotte spillet til Medhus.

Sven Erik Medhus ble kåret til Norges beste spiller i kampen, men Kenneth Klev og Kent Robin Tønnesen var også nyttige spillere med seks mål hver. Bjarte Myrhol tegnet seg på scoringslisten fem ganger.

Russland, som Norge møter i lørdagens finale, overbeviste med 29-19 seier over Slovakia i fredagens første kamp i turneringen. (NTB)

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...