• FOTO: Scanpix

Norge-Slovakia 34-27:

Bjarte Myrhol strålte i norsk seier

Kampinfo

Laster...

Ble norsk toppscorer toppscorer.

Bjarte Myrhol strålte med sju fulltreffere. Han var Norges klart beste spiller da de norske håndballherrene slo Slovakia 34-27 i Bodø torsdag.

Det norske laget fikk en fin start på firenasjonersturneringen, og nå ser både spillere og trenere fram til fortsettelsen mot Portugal fredag.

Ved siden av Myrhol gjorde også Kristian Kjelling en god kamp. Han er tilbake for fullt etter at han mistet EM i Serbia tidligere i år på grunn av skade. Bakerst hadde Ole Erevik en rekke gode redninger, og alt i alt må de norske spillerne være fornøyde med åpningskampen i turneringen.

Det tok litt tid før de norske spillerne kom skikkelig i gang. Slovakene hang lenge godt med i kampen, og det var først like før pausesignalet gikk at de norske spillerne hadde skaffet seg en tomålsledelse. Det sto 17-15 til pause.

Alle på banen

Norge tok et helt annet grep om kampen etter pause. Luken til Slovakia ble gradvis større. Landslagssjef Robert Hedin passet også på å la alle spillerne få vise seg fram på banen.

Selv om det var mange bytter i det norske laget, hjalp ikke det Slovakia, men flere av de norske spillerne fikk vist seg fint fram.

Espen Lie Hansen viste fram skuddarmen sin, og Christian Spanne løp inn kontringer på høyre side.

Fornøyd

– Vi forsøkte 6-0 i forsvar i noen ulike kombinasjoner, og det satt bra, sa landslagstrener Zeljko Tomac, som ga beskjed om at han var rimelig fornøyd med kampen.

– Alle fikk spille, og det var godt å se at samtlige viser stigende form. Nå er målet vårt å fortsette i det samme sporet de neste to kampene også, fortsatte treneren.

Russland møter Slovakia fredag, mens Portugal blir motstander for Norge i denne turneringen som avsluttes lørdag. (NTB)

Fakta:Norge – Slovakia 34-27 (17-15)

1005 tilskuere

Mål Norge: Bjarte Håkon Myrhol 7, Espen Lie Hansen 6, Kristian Kjelling 5, Lars Erik Bjørnsen 4, Kent Robin Tønnesen 3, Håvard Tvedten 2, Magnus Jøndal 2, Christian Lillenes Spanne 2, Johannes Hippe 1, Vegard Samdahl 1, Børge Lund 1.

Toppscorer Slovakia: Franticek Sulc 7.

Utvisninger: Norge 5 x 2 min., Slovakia 2 x 2 min.

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...