• FOTO: PAUL FEKJÆR

Krasjet på vei til prøvespill

Kampinfo

Laster...

- Det var veldig skremmende, sier Ola Sørdahl til Fædrelandsvennen.Fredag formiddag satte håndballspiller Ola Sørdahl seg i bilen hjemme i Larvik for å kjøre til Sørlandet og prøvespill i ØIF Arendal.

Det gikk ikke helt som planlagt. 21-åringen og kjæresten hans havnet nemlig midt i kjedekollisjonen på E18 litt vest for Risør.- Det gikk heldigvis greit med oss. Det var verre med bilen, og det var en veldig skremmende opplevelse, sier Sørdahl til Fædrelandsvennen.Også treningen med eliteserieklubben gikk i vasken for den talentfulle unggutten som trolig blir ØIF-eiendom før onsdag. Da må han nemlig gi beskjed til sin nåværende klubb, Sandefjord, om hva han velger.

- ØIF Arendal er absolutt det mest interessante alternativet nå. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og føler meg veldig ønsket, sier den venstrehendte bakspilleren.Allerede lørdag får han en ny treningsmulighet hos arendalittene. Trener Leif Gautestad gleder seg til å se unggutten i aksjon.- Han har gode defensive kvaliteter og et stort potensial. Vi får se litt hva det blir til, sier Gautestad.Sørdahl scoret nest mest for Sandefjord i eliteserien denne sesongen med totalt 85 mål.

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...