• Rannveig Haugen klar for HC LeipzigHåndball Original bildetekst:

    FOTO: Mattis Røhne

Vil erstatte Edin med Haugen

Kampinfo

Laster...

De er vidt forskjellige spillere, men trener Arne Senstad vil veldig gjerne ha inn Rannveig Haugen som erstatter for Anja Edins rutine og lederegenskaper.

– Rannveig er en veldig interessant spiller som kan være et defensivt anker for oss, slik Anja har vokst til å bli, og samtidig være en rutinert lederskikkelse i spillergruppa, med mye erfaring, sier Storhamar-trener Arne Senstad.Før treningskampen mot det norske juniorlandslaget hadde han en prat med Hamar-jenta som er proff i tyske Leipzig, og som vender hjem til Norge etter denne sesongen. Det var positivt for begge parter.Håper på rask avklaring– Jeg har mest lyst til å spille for Storhamar hvis det løser seg med jobb.

Etter noen år hvor håndball har vært førsteprioritet, ønsker jeg å jobbe ved siden av nå, men jeg vil fortsatt satse på håndballen.Haugen håper å komme til enighet med en klubb ganske raskt, og ser det ikke som nødvendig å ha avklart en jobb først.– Jeg har diskutert med Storhamar at det kanskje kan bli jobb i Oslo hvis jeg finner en som er akkurat det jeg ønsker meg, og om det er mulig å få til en løsning, og er enige om at vi skal prate mer om det hvis det blir aktuelt.Trener Senstad vet hva Haugen står for defensivt etter at hun var med å ta bronse med Storhamar i eliteserien i 2008, og av det han har sett av tyske Leipzig.Offensivt er han spent på hva hun kan få til på norsk toppnivå igjen.

28-åringen var en av Norges mest lovende bakspillere også offensivt som junior, men en alvorlig skulderskade satte henne mye tilbake for en del år siden.Spennende avslutning– Det er noe vi håper å få se nærmere på. Jeg har registrert at hun har spilt en del på strek i det siste, akkurat som hun gjorde for oss før hun reiste til Danmark, sier Senstad.– Det er klart jeg ønsker å bidra mer offensivt også. Jeg håper å få muligheten til det i Norge. Og helst i Storhamar, smiler Rannveig Haugen.I motsetning til i Norge, der serien er viktigere enn sluttspillet, er det nå sesongen starter for alvor for Haugen og Co.Leipzig har serieavslutning, sluttspill og semifinale i europacupen mot danske Viborg.– Jeg har vært uten med skade en liten stund, men håper å komme inn og bidra mest mulig.

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...