• Jarrod Bannister of Australia competes during the men's javelin throw final at the IAAF World Athletics Championships in Daegu September 3, 2011. REUTERS/Kai Pfaffenbach (SOUTH KOREA - Tags: SPORT ATHLETICS)

    FOTO: KAI PFAFFENBACH

Thorkildsen-konkurrent tatt for fyllekjøring

Det er sådd tvil om den australske spydkasteren Jarrod Bannisters OL-deltakelse etter at han er tatt for fyllekjøring og kjøring uten førerkort.

Saken er havnet på bordet til Australias OL-komité (AOC) og Australias friidrettsforbund. De skal avgjøre om han får lov til å konkurrere mot Andreas Thorkildsen i OL i London til sommeren.

– Australias friidrettsforbund er klar over at Bannisters sak er havnet i retten for flere brudd på trafikkreglene. Vi undersøker om det finnes brudd på våre interne regler og kontrakten vi har med våre utøvere, heter det i en uttalelse fra Australias friidrettsforbund.

Bannister er allerede OL-klar, men det er for tidlig å si om Bannister er med i OL-troppen når den endelig må meldes inn 11. juni.

Bannister ble nummer seks i OL i Beijing i 2008. Han vant samveldelekene i 2010, og i VM i Daegu i 2011 endte han på 7.-plass.

(©NTB)

Siste sportsnyheter

Resultater

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...