• Fotball ,9. april 2012 , Adeccoligaen , 1. divisjon , Sarpsborg - Start 4-4trener Mons Ivar Mjelde , Start

    FOTO: Digitalsport

Mjelde: – Vi har temmelig mye å gå på

Kampinfo

Laster...

KRISTIANSAND: Start-treneren om sesongåpningen.

Start er ubeseiret etter sesongens tre første kamper. De to bortekampene har gitt to poeng mot god motstand, selv om Start kunne – og kanskje burde – ha vunnet begge. I den eneste hjemmekampen så langt i år ble HamKam slått 3-1.

– Sesongstarten har vært helt ok. Vi kunne ha vunnet begge kampene. Det er små marginer her. Vi har ikke vært så solide i samfulle 90 minutter i noen av kampene, sier Mjelde, som har nøkkelspillere som Birger Madsen, Jesper Mathisen og Espen Børufsen ute med skade.

– Vi kan enda bedre, dersom man tenker på at vi har hatt våre utfordringer i forhold til skader, og hatt viktige spillere ute av drift. Vi har ikke vært heldige i noen av kampene heller, sier Mjelde.

Gir fra seg ledelsen

I 4-4-kampen mot Sarpsborg 08 i første serierunde ledet Start både 3-0 og 4-2. Mot Sandefjord sist tok de også ledelsen. Den kampen endte 1-1.– Vi har skapt flere sjanser enn motstanderne våre uansett hvor vi har spilt. Vi har vært det førende laget – stort sett – i alle kampene. Jeg synes vi har kommet greit gjennom det, men samtidig synes både jeg og spillerne at vi kan bedre enn dette. Vi har mer å gå på. Sesongen er lang. Vi kommer til å ta en kamp av gangen, og så skal vi gradvis bli bedre og bedre utover i sesongen, sier Mjelde.

– Hvor langt unna er dere den fotballen du ønsker at Start skal spille?

– Vi har temmelig mye å gå på. Vi spilte noen treningskamper i vinter på et enda høyere nivå, sier Mjelde.

– Vi har større tempopotensial i laget vårt. Med en gang vi ikke er et kollektiv, men begynner å spille en og en , er kvaliteten på 1. divisjon såpass god at da blir det jevnt og tett. Da er det de små marginene som avgjør om du står igjen med tre, ett eller null poeng, sier Mjelde.Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...