• Fotball , 9. april 2012 , Adeccoligaen , 1. divisjon , Sarpsborg - StartEspen Søgård , Start jubler etter scoring

    FOTO: Digitalsport

  • Fotball , 9. april 2012 , Adeccoligaen , 1. divisjon , Sarpsborg - StartMons Ivar Mjelde , trener Start

    FOTO: Digitalsport

Start fra 3-0 til 4-4 mot Sarpsborg

Kampinfo

Laster...

SARPSBORG (fvn.no ): Start begynte veldig godt mot Sarpsborg, men etter et fyrverkeri av en andreomgang endte det uavgjort.

SARPSBORG-START 4-4:Både Start og Sarpsborg rykket ned fra eliteserien i fjor, og er regnet som opprykksfavoritter i årets 1. divisjon. I dagens seriepremiere møttes de på Sarpsborg Stadion. Start åpnet kampen best, og ledet fortjent til pause. Og da de gikk opp til 3-0 etter 47 minutter så det ut som om de gule og sorte skulle ta tre poeng. Men en ellevill andreomgang endte med at Mehmed Divanovic satte inn 4-4 tre minutter på overtid.DødballscoringLagene hadde bare så vidt fått kjent på ballen da Start vant kampens første corner etter fire minutter. Den ble slått kort, men Hoffs avslutning ble blokkert. Men nettopp hjørnespark hadde Start trent intensivt på inn mot seriestart. Og to minutter senere fikk de kampens andre hjørnespark.

Espen Hoff svingte ballen inn mot første stolpe, der kom Espen Søgård flygende og stanget bortelaget i ledelsen. 1-0 til Start etter seks minutter.Vilhjalmssons førsteUtover i kampen kom hjemmelaget mer med, men Start hadde god kontroll defensivt, og Sarpsborg kom ikke til sjanser.Etter en halvtime viste Ernest Asante hva han kan. Et vakkert dribleraid på høyresiden ble kronet med en vakker chipp inn i 16-meteren. Den fant hodet til Matthias Vilhjalmsson, som stusset ballen fint i mål.

Dermed ledet Start med to mål da lagene gikk til pause.Texas i andreomgangAndreomgangen var knapt to minutter gammel da Start igjen fant nettmaskene. Espen Hoff spilte til Matthias Vilhjalmsson, og islendingen dro seg inn i hjemmelagets 16-meter. Fra skrått hold banket han ballen tilbake i venstrehjørne, og i mål. Dermed ledet Start 3-0, og så ut til å gå mot en komfortabel seier.Men i løpet av tre minutter, fra 51 til 54, scoret Martin Wiig to ganger for Sarpsborg. Først på en fin heading, etter svakt forsvars- og keeper-spill av Start. Deretter på et utsøkt hælspark.

Minuttet senere viste Owello og Hoff hva de har trent på i påsken. Hoff slo en kort corner til Owello, som klinket til på direkten. Ballen suste i mål, og Start ledet 4-2.To minutter senere avsluttet Nicolay Solberg ti, spinnville, minutter. Han ble servert av Morten Giæver, og banket ballen i mål til 4-3. Syv ganger hadde ballen funnet veien til nettmaskene i Sarpsborg, og det før timen var spilt.Utlignet på overtidEtter dette roet kampen seg betraktelig. Begge lag var fremdeles farlige offensivt, men spilte med mindre risiko defensivt.

Sarpsborg-spiss Øyvind Hoås kom nær scoring etter 80 minutter. Han gikk opp i en duell med Start-målvakt Johnny Kristiansen, og ballen smalt i tverrliggeren og over.Da klokken rundet 90 minutter holdt fjerdedommeren opp tavlen som viste at det skulle spilles seks tilleggsminutter. Og halvveis i tilleggstiden fikk Mehmed Divanovic muligheten. Innbytteren banket til fra 20 meter, og ballen seilte forbi en svak Johnny Kristiansen til 4-4.Og i det klokken rundet 96 minutter trodde hjemmelaget de hadde snudd kampen. Øyvind Hoås vant en duell i feltet, og ballen seilte i mål. Men dommer Helgerud blåste korrekt for hands på Hoås, som ble belønnet med et gult kort.

Dermed endte det med poengdeling i seriepremieren for Start.Vi fulgte kampen her:

Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...