• Kristiansand 20110622.Knut Tørum svarer på spørsmål fra media etter at han onsdag sa opp sin stilling som hovedtrener for fotballklubben Start.Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix

Knut Tørum har fått ny sjefsjobb

Kampinfo

Laster...

- Jeg synes jeg har vært kjempeheldig.

KRISTIANSAND: - Jeg fikk beskjeden i julepresang rett før jul. Det ble en fin jul, og det var veldig bra å få dette avklart før et nytt år, sier Knut Tørum til fvn.no. .

Tørum var hovedtrener for Start i to og et halvt år, frem til han gikk fra jobben 22. juni i fjor. I tråd med avtalen med Start har han mottatt lønn fra klubben til og med 31. desember 2011.

Nå tar han et stort steg bort fra fotballen. Spicheren treningssenter er en del av studentorganisasjonen SIA og har over 5300 medlemmer.

- Jeg synes jeg har vært kjempeheldig. Jeg kommer til et sted som er veldrevet. Målet er å etablere og bevare posisjonen som det største og beste treningssenteret i byen, sier Tørum, som ikke kommer til å hive seg på en ny fotballtrenerjobb med det første.

- Det var viktig at familien slapp å flytte fra Kristiansand. Det er vanskelig å si hva som kommer til å skje senere, men jeg kommer ikke til å hoppe på det første og beste fotballtilbudet. Samtidig er det ikke sikkert jeg legger karrieren på is, forklarer 40-åringen, som også blir en del av lederteamet i SIA.

- Man må ta sin del av ansvaret for å gjøre Kristiansand til den beste studentbyen i Norge, proklamerer Tørum.

«Vi gleder oss til å få Knut Tørum og hans kompetanse inn i SiA´s lederteam og til å lede den videre utviklingen av Spicheren», skriver SIA.

Da Fædrelandsvennen besøkte familien Tørum like før jul opplyste Knut Tørum at han vurderte flere jobbtilbud. Han ville ikke avsløre hva slags jobber det var snakk om, utover at det ikke dreide seg om trenerjobber.

- Fotballjobbene har bare dukket opp, jeg har ikke søkt på jobber på 20 år, så det er en uvant situasjon, sa Tørum til Fædrelandsvennen.

Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...