• Fotball HerrerTippeligaen Start - VikingKristiansand - Sør Arena15.04.07Foto: Tomas Rolland, Digitalsport SØR arena - ny stadion - like før åpning

    FOTO: Tomas Rolland - Digitalsport

Start reduserer publikumskapasiteten

Kampinfo

Laster...

”Fjerner” 2700 seter.

Starts hjemmebane Sør Arena har en kapasitet på rundt 14.400 tilskuere. Kun én gang har det vært utsolgt. Det var under åpningskampen mot Viking i 2007. Denne sesongen har klubben et publikumssnitt på 8495 tilskuere.

Ifølge klubbens hjemmeside blir det nå endringer før neste sesong. Start kommer nemlig til å selge reklameplass i de fire hjørnene, og kapasiteten vil bli redusert til rundt 11.700 tilskuere.

- Vi tror stemningen på arenaen blir enda bedre nå som publikum blir mer samlet. I tillegg selger vi verdifull reklameplass som selvsagt vil gi oss økte inntekter. Dessuten håper vi at tiltaket vil gjøre det enda mer interessant å kjøpe sesongkort. Vi føler oss nemlig sikre på at noen av kampene til neste år vil bli utsolgt, sier sportslig og administrativ leder i Start, Rune Jakobsen.

Det vil bli plassert reklameseil både oppe og nede i de fire hjørnene.

- Tilskuertallene i år ser ut til å bli tidenes tredje beste for Start. Det ser ut til at vi får en liten økning fra i fjor. Det er vi selvsagt fornøyd med, men vi tror det er mulig å øke snittet noe mer neste år. Med dette tiltaket får vi i tillegg noe høyere inntekter på salg av reklame på arenaen, sier Jakobsen.

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...