• Karsten Johannessen i full sving som spillerutvikler i VindbjartFOTO:Tore-Andr¿ Baardsen

    FOTO: Tore André Baardsen

Karsten gjør trenercomeback for Start

Kampinfo

Laster...

Og Myggen og Matta kan bli gjenforent på banen.

Når Starts veteraner møter gamle Liverpool-helter i Lyngdal i sommer blir det med trenerlegenden Karsten Johannessen ved roret.

Den 83 år gamle gulltreneren fra 1978 og 1980 har nemlig takket ja til å være manager for Starts mannskap som spiller oppvisningskamp mot Anfields gamle helter i slutten av juni på Lyngdal stadion.

Les også: Stjernene kommer til Sørlandet | Abel spiller for Rush & co.

Ifølge Farsunds Avis kommer Start til å stille med denne troppen til kampen mot Liverpool Legends:

Frode Olsen, Johan Sverre Hansen, Tore Løvland, Paul Richardsen, Claus Eftevåg, Morten Pettersen, Bernt Birkeland, Viggo Strømme, Arild Tønnessen, Jens Petter Toft, Svein Trædal, Sven Kloster, Frank Våge Skårdal, Svein Matta Mathisen, Trond Pedersen og Stein Thunberg.

I tillegg er Petter Belsvik, Pål Lydersen, Frank Strandli og Totto Dahlum forespurt, uten at det passer.

Men Frank Våge Skårdal, som har jobbet med å få med gamle Start-helter til kampen, sier det er én spiller de ønsker å ha med:

- Håper på Mykland

– Vi har vært i kontakt med Erik Mykland i håp om at han kommer. Han har gjort det veldig bra for Start i det siste, så vi får bare vente og se om det passer inn i planene til Start. Vi håper selvsagt at han stiller, sier Skårdal til avisen.

Med Karsten Johannessen tilbake i trenermanesjen får flere av Start-spillerne sine tilbake gulltreneren fra 78 og 80. Johannessen var trener i Start i ni perioder, til sammen i 18 sesonger. Første gang var i 1954, sist gang i 1996 – året Myggen forlot klubben før han i fjor høst gjorde sitt comeback.

Store stjerner

Johannessen var selv spiller i klubben i etterkrigstiden. Våren 2007 gjorde han comeback som spiller utvikler for 2. divisjonsklubben Vindbjart.

Hvilke spillere som Start møter i veterankampen i Lyngdal er usikkert, men ifølge Tore Hansen i Liverpool FC Supporters' Club Scandinavian Branch, kan publikum forvente å se storheter som Ian Rush, Bruce Grobbelaar, Steve McManaman, Phil Neal, Jan Mølby, Ronnie Whelan, Rob Jones, John Aldridge og Jason McAteer.Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...