• FOTO: TORE-ANDRÉ BAARDSEN

Paulsen kaller Sør Arena fantastisk

Kampinfo

Laster...

KRISTIANSAND: Starts Kristoffer Paulsen (26) inspiserte sin nye hjemmebane for første gang i år onsdag – og ble meget positivt overrasket.

Sør Arena ser på mange måter ut som en byggeplass fortsatt. Men mens næringsarealene og fasaden utenfor Kristiansands nye storstue ikke blir klar til søndagens stadionåpning mot Viking, blir det meste som har med fotball å gjøre ferdig.

- Helt fantastisk fint, sier Paulsen, som brukte Starts treningsfrie onsdag til å kikke på Sør Arena som tilskuer på frivillig basis.

- Jeg hadde jo lyst til å få sett på den nye hjemmebanen vår skikkelig før kampen. Forrige gang jeg var her, var før jul. Og det har skjedd mye. Jeg synes det ser veldig bra ut, sier Paulsen til fvn.no.

Levanger-gutten, som spilte venstreback i premieren mot Aalesund og etter all sannsynlighet gjør det samme mot Viking, synes Sør Arena minner om Aker stadion i Molde.

- Den minner om Molde sin stadion på mange måter. Men været viser at vi er i Kristiansand, sier Paulsen og smiler – før han kikker opp på sola.

- Hva har det å si at dere knapt har vært på den nye hjemmebanen før første kamp?

- Det tror jeg ikke har så mye å si. Vi får hjemmepublikummet i ryggen og vil ha full tenning, sier Paulsen.

Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...