• FOTO: Øyvind Brenne

Paulsen har spilt på 10 av 11 plasser

Kampinfo

Laster...

HAUGESUND, Vard – Start 0-5: Kristoffer Paulsen (26) spilte midtspiss nesten halve kampen da Start avanserte til cupens 3. runde. – En gimmick, sier trener Bjørnebye.

- Det gikk fint. Jeg har jo spilt der før – som smågutt, sier Paulsen til fvn.no og smiler.

Starts potet er nylig omskolert fra høyreback via venstreback til midtstopper, men da David Nielsen ble hvilt og Ben Wright skadet seg på Haugesund stadion gikk Paulsen fram på topp.

Har ingen keeperdrøm

Han har nå spilt på ti av elleve plasser i Start det siste året, det vil si høyreback, venstreback, høyre midtstopper, venstre midtstopper, høyre indreløper, sentral midtbane, venstre indreløper, høyrekant, venstrekant og nå midtspiss.

- Vil du be om keeperhanskene en kamp slik at du har vært innom alle plassene?

- Det er ikke akkurat noen målsetting for meg, sier Paulsen og smiler.

Forklarte med gimmick

Trener Stig Inge Bjørnebye forklarte omrokeringen slik:

- Det var en gimmick slik at dere skulle ha noe å skrive om, sier Bjørnebye, som mente kampen mot 2. divisjonslaget mest handlet om å få klokken til å gå, og at det ikke var avgjørende hvem som lå på topp utover i andreomgangen.

- Vanligvis ville jeg hatt med meg en spiss til på benken, men denne gangen reiste vi bare med 16 mann på grunn av kampen mot Fredrikstad på søndag, sier treneren.

Paulsen imponerte som midtstopper mot Sandefjord mandag, og var igjen trygg i rollen i førsteomgangen mot Vard. Han innrømmer at det er en plass han trives i om dagen.

- Jeg har sagt før at jeg ønsker å jobbe jevnt og trutt på én plass, og for øyeblikket ser midtstopper ut til å være den jeg passer best til i Start. Jeg har posisjoner hvor jeg er bedre og dårligere i enn andre, men det vet de som tar ut laget, sier Paulsen, som var fornøyd med gjennomføringen mot Vard.

- Det viktigste her var å gjøre jobben, og det gjorde vi mer enn godt nok. Det var aldri tvil om hvem som ville vinne, sier fotballspilleren som er som poteten – han kan brukes til alt.

Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...