• FotballLa Manga - Spania26.03.2008Randaberg v La Union 3-0Foto: Morten Olsen, DigitalsportEspen Hægeland - Randaberg

Hægeland blir ikke hovedtrener i MK

Kampinfo

Laster...

Men Tor Olve Fagnastøl mener det allikevel finnes gode nok lokale trenere.

- Å være hovedtrener lar seg ikke kombinere med å spille på laget. Jeg er ansatt som spillende assistenttrener, men har sagt ja til å ha ansvaret frem til ny hovedtrener er på plass, sier Espen Hægeland til Farsund Avis.

I oktober signerte han en to-årskontrakt med MK, som spillende assistenttrener. Siden den gang har hovedtrenerspørsmålet i klubben endret seg. Tidligere denne måneden gav Peer Danefeld den overraskende beskjeden om at han måtte gi seg som hovedtrener i klubben. Hægeland vet ikke når en ny hovedtrener vil være på plass, men utelukker nå at det blir han.

Finnes lokale krefter

Spillergruppen i MK har kommet med sine forslag, både lokale trenere og krefter utenbys fra, til hvem de mener er best skikket til å ta klubben videre opp i divisjonssystemet.

- Personlig er jeg egentlig likegyldig til hvor treneren kommer fra, men jeg mener det finnes lokale krefter som ville gjort en god nok jobb. Vi har trenernavn lokalt som folk har vært veldig fornøyd med tidligere, sier MK-klippen Tor Olve Fagnastøl.

Tidligere a-lagstrenere i MK

Tidligere A-lagstrener Ole Roar Larsen, en av nøkkelpersonene bak MKs suksess på 1990-tallet, er en lokal trenerprofil. Erik Tronstad, som har rykket opp med både MK og Donn-damene, er et annet aktuelt navn, sammen med toppdommer Tore Hansen.

- Jeg synes det er riktig tenkt av Espen Hægeland å ikke ta på seg en hovedtrenerstilling, i tillegg til spill på laget, og jeg synes det er bra at styret ikke forhaster seg. Det er spennende å se hvem som blir ny MK-trener, sier Fagnastøl.

- Vi ønsker en avklaring så fort som mulig, men har ikke bråhast. Vi har begynt å sondere terrenget både lokalt og nasjonalt, etter en trener som klubben er fornøyd med og som kan videreføre det Peer har startet. Navn vil jeg ikke gå inn på, sier daglig leder i MK, Odd-Ørnulf Stray.

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...