• FotballLa Manga - Spania26.03.2008Randaberg v La Union 3-0Foto: Morten Olsen, DigitalsportEspen Hægeland - Randaberg

Hægeland tilbake til MK

Kampinfo

Laster...

Espen Hægeland gjør comeback for MK.- Dette var kjempeviktig, ikke bare for satsingen på A-laget, men også for planen vi har for spillerutvikling, sier daglig leder i MK, Odd Ørnulf Stray, til klubbens egne hjemmesider etter at en to-årig avtale med Espen Hægeland var i boks.Lyngdølen har en fortid som spiller i Mandalskameratene, i tillegg til Randaberg, Bryne, Sandnes og Hana, hvor han nå avslutter en heltidsstilling som trener og spillerutvikler.Hægeland er utdannet C-trener, og går inn som spillende assistenttrener for A-laget, samt spillerutvikler i toppavdelingen.

Hægeland tiltrer fra 1.januar og ser frem til å jobbe med Peer Danefeld, samt å få jobbe målrettet med talentene i klubben.

- Jeg kommer ikke bare til å fokusere på treninger på gressbanen, men også legge et sterkt fokus på kosthold og skadeforebygging. Det hjelper ikke å trene seks ganger i uken hvis måltidene består av potetgull og cola, sier nyervervelsen.A-trener Peer Danefeld ser med positivitet på signeringen.- Jeg har hørt mye bra om Espen og jeg håper han blir en tilvekst både på og utenfor banen. Klubben setter riktig fokus nå!