• FotballLa Manga - Spania26.03.2008Randaberg v La Union 3-0Foto: Morten Olsen, DigitalsportEspen Hægeland - Randaberg

Hægeland tilbake til MK

Kampinfo

Laster...

Espen Hægeland gjør comeback for MK.- Dette var kjempeviktig, ikke bare for satsingen på A-laget, men også for planen vi har for spillerutvikling, sier daglig leder i MK, Odd Ørnulf Stray, til klubbens egne hjemmesider etter at en to-årig avtale med Espen Hægeland var i boks.Lyngdølen har en fortid som spiller i Mandalskameratene, i tillegg til Randaberg, Bryne, Sandnes og Hana, hvor han nå avslutter en heltidsstilling som trener og spillerutvikler.Hægeland er utdannet C-trener, og går inn som spillende assistenttrener for A-laget, samt spillerutvikler i toppavdelingen.

Hægeland tiltrer fra 1.januar og ser frem til å jobbe med Peer Danefeld, samt å få jobbe målrettet med talentene i klubben.

- Jeg kommer ikke bare til å fokusere på treninger på gressbanen, men også legge et sterkt fokus på kosthold og skadeforebygging. Det hjelper ikke å trene seks ganger i uken hvis måltidene består av potetgull og cola, sier nyervervelsen.A-trener Peer Danefeld ser med positivitet på signeringen.- Jeg har hørt mye bra om Espen og jeg håper han blir en tilvekst både på og utenfor banen. Klubben setter riktig fokus nå!Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...