• 03.06.08 NM Cup Menn 2008Vindbjart mot OddMoseidmoen, VenneslaFotograf: Petter Emil Wikøren/DigitalsportVindbjarts Raymond Hofstædter

    FOTO: Petter Emil Wikøren

Vindbjarts Super-Ray til Fløy

Kampinfo

Laster...

Lokalfotballprofil går mellom to erkerivaler.

- Jeg gleder meg til å spille for Fløy neste år, sier Raymond Hofstædter (29) etter å ha undertegnet en toårskontrakt med laget fra Flekkerøy.Super-Ray lover å hamre inn mål for andredivisjonslaget etter en relativt målfattig sesong i Vindbjart. 29-åringen har slitt med skader i siste halvdel av sesongen.- Nå skal jeg bruke de neste månedene på å trene meg opp i Fløy. Deretter vil jeg gjerne bidra til at klubben rykker opp i førstedivisjon ved å banke inn mål, sier en som vanlig offensiv Hofstædter.- Det er trist at Raymond forlater oss. Jeg er usikker på at han vil trive like godt i Fløy som det han har gjort i Vindbjart, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie.

Les alt om 2. divisjon, avdeling 1 her!

Hofstædter er en skikkelig fotballnomade.Han har tidligere spilt i Lyngdal, MK, Start, Eik Tønsberg, FK Arendal, Ørn Horten, Larvik, Randesund, Drøbak Frogn og Vigør.Vinbjart-perioden på tre år er det lengste han har vært i en klubb.

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...