• Fotball / FootballLa Manga - Spain19.03.2007Portrett Portretter Mandalskameratene / MKFoto: Morten Olsen, DigitalsportEspen Hægeland

    FOTO: Digitalsport

Syv klubber jakter Hægeland

Kampinfo

Laster...

MANDAL: Espen Hægeland kan være på vei bort fra MK. Klubbene står i kø.

- Stavanger, Randaberg, Hødd, Sandefjord, Sogndal, Bryne og Sandnes Ulf har tatt kontakt angående Espen Hægeland, sier MK-trener Kjetil Ruthford Pedersen til fvn.no.

Hægeland var en av MKs beste spiller i fjorårets nedrykkssesong fra 1.divisjon, og scoret 11 mål på sine 30 kamper for grønntrøyene. 26-åringen bygger nå hus på Bryne, og ønsker selv å flytte tilbake til Vestlandet.

- Snakket med to

- Jeg har snakket med både Randeberg og Stavanger, men det er såpass tidlig at jeg ikke har noen formening om hvilken klubb det blir, sier MK-kaptein Hægeland, og legger til.

- Jeg regner uansett med at jeg er ferdig i MK.

Hægeland gikk fra Lyngdal til Bryne i 2005, og hadde stor suksess i vårsesongen med jærbuene. I løpet av høsten mistet han plassen på laget, og ble i 2006 leid ut til MK. Etter sesongen skrev han under på en treårskontrakt med MK.

Kun bud fra Hødd

- Espen har to år igjen av kontrakten sin med MK. Han er en av våre viktigste spillere, både på og utenfor banen, så klubbene som vil ha ham må bla opp, sier Ruthford Pedersen.

Hødd er den eneste klubben som hittil har lagt inn et bud på Hægeland, men klubben MK takket nei til tilbudet fra 1. divisjonsklubben.

Les også:

Siste sportsnyheter

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...